Årets första julklapp!

Idag har varit en dag med både ris och ros. Ris i form av att vår julgran välte och krossade det mesta i dess väg, inklusive årets och alla föregående års speciella julgranskulor, suck. Ros i form av att jag fått...och öppnat (fy på mig) årets första julklapp.
Igår kom det ett stort paket med posten adresserat till mig och E. Det var från min svägerska/E's syster med familj. En mycket glad överraskning. Och dessa små supersöta örhängen fick jag!

 

Vet inte om F har gjort dem själv, något som hon mycket väl kan ha gjort, hon är pysslig av sig. E fick ett par rejäla horn, så nu kan han till sin stora lycka, spendera den kommande sommaren med att snida smycken i mängd och parti.

Om ni tycker att det var ett tag sedan jag skrev något om någon bok som jag läser, så är det för att det går rätt så trögt på bokfronten för tillfället. Felet ligger inte hos boken (Sanningens plats) som är mycket bra, felet ligger i att jag har lite för lite tid. Ska ta igen för förlorad lästid nästa år, vilket som tur är inte ligger så långt borta. Tills dess får ni hålla till godo med detta spiksoppskokande inläggsskrivande.

God Jul! Jag återkommer i mellandagarna om inget oväntat händer. =)

/ Bea

1 Lotta:

skriven

Det är samma för oss, lite bokbloggande. Men det går ju i perioder, nu är det ju jul och då blir det mest sånt man skriver om. Vad tråkigt med er julgran!!!! Inte kul när sånt händer :( Tur att ni fick en julklapp som lite tröst iaf!

2 Cathy:

skriven

God Jul Bea! :)

Kommentera här: