Startskottet har gått för pajprojektet!

Nu är jag tillbaka efter en liten bloggpaus under helgen. Det har helt enkelt varit så fullt upp att jag inte kunnat sätta mig ned vid datorn ens en minut.

Pajprojektet har nu officiellt gått av stapeln då den första pajen premiärbakades igår. Hur blev den då?
Jo, den blev faktiskt helt okej, men den var något smaklös enligt mig. Detta är kanske föga förvånande då receptboken är av engelsk härkomst och britterna är lite kända för inte så kryddad och smakrik mat, om man ska vara lite krass. Men den blev helt okej ändå.

Imorgon ska jag dra igång med en ny bok igen. Måste bara komma på vad jag ska läsa för något. Har en bok kvar i Christian Jacq's serie Vishetens Sten och det vore ju skönt att lägga den bakom sig. Sedan har jag en bok av Elisabeth Nemert som heter Bortom Stjärnan och som jag har förstått handlar om en judisk flicka från Bethlehem runt tiden av Jesu födelse. Den kanske är något att läsa nu när julen nalkas. Får klura lite på detta till imorgon.

Här kommer en bild på premiärpajen; Kyckling- och skinkpaj med smak av Provence:Och här kommer en till...Wilsons paj var finare i boken, men det behöver man ju inte låtsas om. =)

/ Bea
1 Lina Landestedt:

skriven

Bortom stjärnan är väldigt bra! Den läste vi i bokklubben.

2 Bea:

skriven

Ja, då var det nog därför jag kände igen titeln. Malin kan ha pratat om den. Går det bra med bokcirkeln?

3 Lina Landestedt:

skriven

Ja det går fint! Vi ska läsa Ödehuset nu. Har du läst den?

4 Bea:

skriven

Nej, det har jag inte. Låter som något mer åt spänningshållet?

Kommentera här: