Lite filmtips!

När det kommer till genren actionkomedi så tycker jag att mycket utav det som görs inte är så värst roligt. De flesta filmerna är faktiskt stolpskott. Därför gläder det mig att jag på sistone sett inte mindre än två helt okej actionkomedier. Först ut är...

Red, en rolig rulle som handlar om en handfull pensionerade agenter med Bruce Willis, Morgan Freeman och Helen Mirren i spetsen. En journalist har blivit mördad under mystiska omständigheter och det visar sig att hon innan sin död höll på att nysta i en hemlig operation i Guatemala på 80-talet. En operation som bland annat den nuvarande vicepresidenten var inblandad i. Snart börjar folk dö på löpande band och det gäller för de gamla gardet att ta reda på varför och framför allt vem som är ute efter dem.

Den andra filmen är The A-team, som är en spinnoff på den gamla TV-serien med samma namn. Har själv aldrig sett serien men de kända karaktärerna Hannibal, Face, H.M. Murdoch och B.A. är sig lika. Denna gången har Liam Neeson taget över rollen som gruppens ledare Hannibal, som tillsammans med sitt team ska försöka rentvå sina namn efter att de blivit oskyldigt dömda och satta i fängelse.
Jag tyckte att filmen var kul för att de kommer på sådana otroliga planer. Det är lite som att titta på en tuffare version av Jönssonligan där Hannibal är den amerikanska varianten av Sickan. Helt enkelt underhållande på ett väldigt lättsamt och komiskt sätt.

Ciao!
/ Bea

 The actors Liam Neeson, Bradley Cooper, Quinton Jackson and Sharlto Copley from the movie The A-Team
1 Julia:

skriven

Måste säga att jag till 100% diggar din sida. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med det här?

Kommentera här: