Varsågod och tyck till!

Ja, kära läsare nu har jag en liten fråga till er...

Vad skulle ni vilja läsa om eller ha mer av här på beasbokhylla? Ibland blir det lätt så att man kör på i gamla hjulspår och då kan man missa nya roliga uppslag och idéer. Därför behöver jag er hjälp. =)


Hoppas ni har en bra onsdag. Själv har jag lämnat in en rapport så nu sitter jag vid köksbordet brevid min mexikanska underblomma. Den har växt något, men som tur är har den inte börjat lukta illa än. =)

/ Bea

1 Emma:

skriven

Jag ville bara säga att jag tycker du skriver jättebra i bloggen! Jag följer den regelbundet! :) Har fått många bra boktips!

2 Bea:

skriven

Vad roligt att höra. Det gör mig verkligen glad! Vad gör du nuförtiden? Har för mig att sist vi sågs så pluggade du i Jkp, kan det stämma??

3 Emma:

skriven

:) Jag har tagit min examen i Jönköping nu och har flyttat till Göteborg och läser ett masterprogram inom miljövetenskap :) Hur långt har du kvar på ditt program? I Örebro om jag inte minns fel ;)

4 Bea:

skriven

Jag är färdig till nästa sommar. Var inne på din blogg förut, men det funkade inte att kommentera. Hoppas du får det trevligt på din resa!

Kommentera här: