Blind lydnad!

Handlingen  utspelar sig på ett universitet i USA där vi får följa en grupp elever som alla ska gå kursen Logik och argumentationsanalys 204. Under första lektionen får de uppgiften som de ska lösa under de närmsta sex veckorna. Deras professor berättar att de ska hitta en försvunnen flicka vid namn Polly och att de har sex veckor på sig, alltså till kursens slut, annars kommer hon att mördas. Varje vecka får de nya ledtrådar i fallet med den försvunna flickan och snart börjar en kamp mot klockan.

Men eleverna misstänker snart att det är något som inte stämmer. Fallet har många likheter med ett riktigt fall som skedde för 20 år sedan, en försvunnen flicka vid namn Deanna som aldrig återfanns. Fallet med den försvunna Polly tar allt mer över elevernas liv och gränserna för vad som är verkligt och vad som tillhör kursen börjar suddas ut. Är det så att Polly finns på riktigt och är hennes liv i fara?

Boken är skriven av en Will Lavender och är en riktigt spännande psykologisk thriller. En mycket välskriven bok som inte släpper taget om en förrän på sista sidan. Handlingen slutar aldrig att överraska och ingenting är var det verkar vara. Betyget från mig blir mycket bra! Läs den!

/Syster S

Blind lydnad

Kommentera här: