Jonas bok!

Under det senaste året har fyra elever från Ellerton High dött under olika omständigheter. Jonas, Arizona, Summer och Phoenix...

För Darina är livet fyllt av sorg och smärta. Under året som gått har hon inte bara förlorat en nära vän utan nyligen också sin pojkvän Phoenix. Hon lever som i en dimma, tills den dag hon ser Phoenix igen, tillsammans med Jonas, Arizona och Summer i ett ödehus. De fyra kallar sig nu Beautiful Dead och har fått ett år till i vår värld. Var och en av dem hoppas kunna lösa mysteriet kring sin egen död innan deras tid rinner ut.

För Jonas är tiden snart ute och än har de inte lyckats finna svaret på frågan om vad som hände den dagen då han kraschade med sin motorcykel. Jonas dog omedelbart i kraschen, men hans flickvän Zoey överlevde mot alla odds. Efter veckor i koma vaknade hon upp utan ett minne från olyckan. Kan Darina hjälpa dem att finna svaren de söker innan det är försent?

Jonas bok av Eden Maguire är den första i serien Beautiful Dead och åtföljs av Arizonas bok, Summers bok och slutligen Phoenix bok. Jag tyckte att det var en riktigt bra ungdomsbok. Den hade flera tilltalande delar såsom omöjlig kärlek, mystiska dödsfall, levande döda och övernaturliga krafter. Den ligger i tiden så att säga. Det blir tummen upp för de vackra döingarna från mig!

Tack till Semic för den fina recensionsexet!!

/Sara


1 Malin:

skriven

Beautiful Dead är jätte bra, jag har läst alla 4 böckerna! =)

2 Sara:

skriven

Då ska jag inte vänta för länge med att läsa nästa bok i serien då? :)

3 Malin:

skriven

Nej, gör inte det. Den sista boken är absolut bäst i serien! =)

Kommentera här: