Så var det roliga slut...

I helgen avslutade jag den sista delen i hungerspelstriologin. Fy, vad spännande det var. Slutet gick i ett sådant rasande tempo att jag var tvungen att stanna till, andas ut och faktiskt läsa om lite för att poletten skulle trilla ner. För jag är sån, ju mer spännande det blir, desto  fortare läser jag. Inte så bra alla gånger då man lätt missar en liten avgörande detalj precis i bokens slutskede.

Allt som allt så har triologin varit underbar läsning. Och även om jag tyckte att boken slutade bra, för det kan inte varit lätt som författare att få alla pusselbitarna att gå ihop, så finns ändå ett litet frö av besvikelse inom mig.

Ni som har läst böckerna, alla tre, lämna gärna en liten kommentar om vad ni tyckte om slutet.

Och ni som inte har läst alla tre böckerna gå för guds skull inte in och kika på kommentarerna, lova det!!


Revolt


/Syster S

 
1 Malin:

skriven

Ååh, jag älskar Hungespelstrilogin, fast jag gillar bäst första boken, Hungerspelen! Sen Revolt och sist Fatta eld (Fatta eld var absolut inte dålig, den var super bra, men inte lika bra som ettan och trean)!

2 Bea:

skriven

Håller med min syster om att slutet va' en liten besvikelse...eller i mitt fall en stor en. =)

3 Bibliophilia:

skriven

Jag har bara läst första boken i serien, men jag älskade verkligen den! Jag får väl önska mig de andra två i julklapp.

4 Miriam:

skriven

Jag gillade inte heller slutet.. Var inte alls så jag ville att det skulle sluta, kändes bara så FEL :(Nä de två första delarna var mycket bättre :P

5 Lena:

skriven

Älskade den serien, visst blev man besviken på att slutet inte blev som man trodde men ändå är det inte det författarinnan vill? Att hålla i spänningen till sista sidan och chockera läsaren? ;)

6 Emma:

skriven

7 Emma:

skriven

Jag gillade alla delarna! Slutet var väl kanske rätt väntat men inte så bra som jag hade velat ha det, resten av historien väger dock upp för det tycker jag.

Kommentera här: