Den jag ville ha!

Darcey och Nieve är bästa kompisar och det har de varit ända sedan Nieve som barn flyttade in i huset brevid. Vännerna gör allt tillsammans och efter examen lämnar de Irland och ger sig ut i europa. De jobbar, backpackar och lever livet. Men Darcey får snart återvända till Irland pga av en familjekris. Nieve stannar och med sin förmåga att utnyttja varje situation till max är hon snart ett välbetalt jobb på spåren.

Hemma börjar Darcey också jobba och det dröjer inte länge förrän hon faller pladask för it-killen Aidan på kontoret. Han är Darceys stora kärlek och de tillbringar all sin tid tillsammans. Men så en dag står Nieve utanför hennes dörr. Hon är tillbaka från Spanien men har landat ett bra jobb i Kalifornien och passar på att åter besöka Irland innan hon ger sig av.

Nieve och Aidan blir blixtförälskade i varandra och inom loppet av några veckor har Aidan lämnat Darcey och följt med Nieve till Usa. Kvar på Irland finns en förkrossad Darcey siken av de två de betydde mest för henne.

10 år senare dimper det ner ett kuvert i Darceys brevlåda. Aidan och Nieve återvänder efter sin framgångssaga i Usa till Irland för att äntligen knyta de äktenskapliga banden och hon, Darcey är bjuden.

Boken, som är en mysig chicklit, följer Darcey och Nieve och deras karriärer i nutid. Detta växlas med utdrag ur deras förflutna. Den jag ville ha är rolig, underhållande och självklart romantisk. På det stora hela en trevlig läsupplevelse och jag läser gärna något av Sheila O'Flanagan igen.

/Syster S

Den jag ville ha

Kommentera här: