Överraskning från Wahlströms!

Idag kom det ett lite annorlunda paket på posten."Rör mig inte!" Vad är det frågan om, tänkte jag. Det är ju uppenbart att det är en bok inuti, så hur stor är chansen att jag inte ska röra?? =)I paketet låg boken Rör mig inte av Tahereh Mafi. På baksidan står det att det är en blandning utav Twilight och X-men. Låter med andra ord som något jag kan tycka om. Tycker att Twilight-böckerna är bra, men jag är ännu mer förtjust i X-men.Så fort Stenhimlen är utläst får det nog bli denna! Vad jag har förstått så kommer den ut 1:a april. Så här skriver Wahlströms om boken:

"Ingen vet varför Juliettes beröring är dödlig. Och så länge hon sitter inlåst och inte kan skada någon är det ingen som bryr sig om det heller. Världen har för fullt upp med att falla sönder för att ha tid med en 17-årig, trasig och inbunden tjej. Svält och sjukdomar decimerar befolkningen, fåglarna flyger inte längre och molnen har fel färg.
Återetablissemanget sa att bara de kunde ställa saker till rätta igen, och de låste in Juliette i en cell. Nu har så många människor dött att de överlevande viskar om krig. Och Återetablissemanget ändrar sig. Kanske är Juliette mer än en pinad själ i en giftig kropp. Kanske är hon precis vad de behöver just nu.
Juliette tvingas välja: bli ett vapen i Återetablissemangets tjänst. Eller slåss mot dem."


Tack för boken!

/ Bea
1 Lena:

skriven

låter ju som en ganska bra kombination...kan säkert vara nåt!

2 Miriam- Schitzo-Cookies Bokblogg:

skriven

Va avis jag blir! Fint paket!Låter som en spännande bok =)

3 Sara:

skriven

Ta gärna med den till mig när du läst ut den. Verkar ju superbra!!

4 Bea:

skriven

Sara: Det ska jag.

Miriam: Ja, visst var paketet fint!

Lena: Kombon låter mycket lovande =)

Kommentera här: