Day 12-14 of Twilight!

Jag har legat lite på latsidan den senaste tiden när det gäller min twilightuppladdning inför Breaking Dawn del 2 i november. Så nu tar jag och tre frågor i samma inlägg.
 
Day 12: Favorite Breaking dawn scene
Min favoritscen i Breaking Dawn del 1 är bröllopet i sin helhet. Jag hade även med bröllopet som ett klipp i min favoritscen med Bella. Men nu menar jag hela bröllopet. Musiken, klänningen, bröllopskyssen men kanske främst alla roliga och vackra tal. Charlies är såklart storfavoriten!

Day 13: an Emmett and /or Rosalie scene/moment that you love
Min favorit är när Rosalie berättar sin historia för Bella. En mycket tragisk berättelse men den förklarar så mycket som man tidigare undrat över, om Rosalies känslor inför Bella m.m.
 
 

Day 14: Did you read Midnight sun? If yes, what did you think of it? Do you still want S.Meyer to publish it?
Nej, jag har inte läst Midnight sun, men skulle väldigt gärna vilja göra det. Jag skulle gärna se att det gavs ut för jag tror att alla twilightfans skulle köpa den. Den skulle vara ett måste i samlingen även om man redan läst den. Helst skulle jag vilja att den gavs ut på svenska också i samma anda som de tidigare böckerna, för jag skulle då garanterat köpa den!
 
/Sara

Kommentera här: