Day 15-17

Jag fortsätter att skynda mig igenom mina twilight frågor för jag har insett att 30 frågor är ganska mycket. Det blir många inlägg och för er som inte är så förtjusta i twilight är det onödigt att dra ut på plågan. Så idag tar jag återigen tre flugor i en smäll!
 
Day 15: a Jacob moment/scene that you love
Eftersom jag tycker att Taylor Lautner, sin ringa ålder till trots, är ögongodis av högsta kvalitet är det mycket svårt för mig att utse en scen som jag gillar. Jag gillar nämligen alla! Kanske inte så mycket första filmen, mest för att hans långa hår inte riktigt faller mig i smaken, samt att han ser så väldigt ung ut. Nu kanske jag låter väldigt ytlig som endast pratar om en ung skådespelares fördelaktiga utseende. Det är väl ändå en älskad bokkaraktär som jag ska resonera kring. Ja, kanske, men det orkar jag inte. Förlåt mig!

Day 16: Did you read the Bree Tanner story? What did you think of it?
Jag har läst boken och gillade den mycket. Främst för att den fick mig att få samma känsla som jag fick när jag läste twilightböckerna. Jag blev faktiskt lite sugen på att läsa dom igen. Trots att jag nästan aldrig läser om böcker. Här kan ni läsa mina tankar om boken.

Day 17: Favorite Stephenie Meyer book
Jag skulle nog vilja säga The Host, eller Genom dina ögon, som den heter på Svenska. Det var den senaste boken av Meyer som jag läste så det är kanske därför. Hur som helst så älskade jag den! The Host kommer ju som bekant på bio till våren. Vågar jag se den? Jag är så rädd att jag ska bli besviken...
Mer om boken, Genom dina ögon, kan ni läsa här.
 
/Sara
1 Bell-Eve:

skriven

Hej!
Jag är 22 år gammal och bor i en mindre by i Dalarna. Jag har just gett ut min allra första bok: Att Falla Vackert - Beslut. Tanken är att två böcker till ska utkomma i samma serie och bilda en trilogi.

Böckerna hör hemma i kategorin fantasy och handlar om vampyrer, häxor och människor. Om sorg, saknad, hopp, kärlek och tillit men kanske främst om att inte ta något för givet.

Jag skulle bli otroligt glad om du ville köpa min bok, eller be om att ditt bibliotek tar hem den.

Köpa den kan du bland annat göra på CDON ---> http://cdon.se/b%C3%B6cker/nilsson%2c_bell_eve/att_falla_vackert_bok_1_-_beslut-21389089

Och även på Adlibris ---> http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9175330210

Eller så kan du beställa den från Bokia, Bokus, Ordochbok eller Bokliv. Alla har olika pris och olika leveranstid.

Det är en speciell känsla det här, en blandning av rädsla och förväntan. Det känns skrämmande samtidigt som det känns underbart, att äntligen kunna kalla mig själv författare!

MVH Bell-Eve.

Kommentera här: