Andra numret av Fyrahundrafemtio!

Det andra numret av det nya litterära magasinet Fyrahundrafemtio landade i brevlådan under veckan som gick. Jag var väldigt positiv efter att ha läst första numret, och det var spännande om det andra numret skulle hålla lika hög standard kvalitets- och intressemässigt. 
Jag hade lite tid för läsning i helgen, och jag blev inte besviken! (Lättad utandning... Det är alltid spännande med nya tidskrifter, och nuförtiden dör tidningar som flugor, så jag hoppas att den här kan leva och frodas och utvecklas till att fylla tomrummet efter en litterär magasin som vänder sig till dem som faktiskt är a jour med förlagens utgivning och annat som händer i den litterära världen.)
Nummer två är som en välfylld godispåse - innehållet varierar mellan långa intervjuer, reportage och kortare notiser och krönikor, men det mesta är väldigt intressant, även sånt som jag inte visste att jag skulle vilja läsa om. Jag tycker om när ett litterärt magasin är snäppet över min kunskapsnivå, så att jag inte känner att jag redan har hört talas om det mesta, men samtidigt känner jag mig delaktig och aldrig klappad på huvudet när jag läser Fyrahundrafemtio. Bra kombination där, redaktionen, keep up the good work!
 
 
1 Lena:

skriven

åh, det måste jag gå och köpa i morgon!

2 Cinnamon:

skriven

Den måste jag köpa imorgon!

Kommentera här: