Avstämning #1: Sommarläsning 2014

Ja, det har nu gått knappt en månad sedan jag tjuvstartade min sommarläsning 2014 och så här har det gått hittills:
 
 
 
  • Jag har kunnat bocka av tre böcker på listan: Besvärjarnas kamp (Sagan om Belgarion 3), Flickan under jorden (Ruth Galloway 1) och Rött stoft (Shetlandskvartetten 3).
  • Jag har varit på biblioteket här i staden och insett att de varken har Frostskymning eller Pappersstäder. Får försöka låna dem på annan ort.
  • Pojkvännen och Mad about The Boy är ju precis nyutgivna och är troligtvis populära lån just nu. Får se om jag lyckas komma intill och låna dem, annars vet jag att Lärarinnan har MaTB och om jag frågar snällt får jag säkert låna den av henne.
  • Eddings övriga och Indriðason har jag hemma, så det borde inte vara några problem.
 
Har ni satt upp några läsmål för sommaren?
 
 

 
 
1 Iza:

skriven

Pappersstäder finns att e-låna om du läser e-böcker. Har inga sommarläsmål, förutom att läsa mina hyllvärmare som står där de står, år ut och år in ...

2 Lena:

skriven

Bridget Jones skall även jag läsa under sommaren!

3 Lärarinnan:

skriven

Naturligtvis får du låna boken! Säg bara till!

4 Malin:

skriven

Oj! Snabbt jobbat! Jag har ett stort antal böcker som jag hoppas hinna läsa i sommar, hälften kommer jag inte ens hinna titta på men det är trevlig med mål (hur avlägsna de än är :) )

5 Cinnamon:

skriven

Jag håller på att fila på en lista...

6 Kurt:

skriven

Jag håller på med "Ordets makt och vanmakt. Mitt skrivande liv" av Jan Guilluo. Den skulle ha varit klar för länge sen men snart är den det. Jag tror det är den första självbiografi jag läser.

Kommentera här: