Spänningsutmaning Mars: Nu ser du mig!

Till spänningsutmaningen i Mars läste jag försa delen i S.J. (Sharon) Boltons deckarserie om Lacey Flint och Nu ser du mig levde verkligen upp till bevis.
 
Trots sin djupa fascination för Jack the Ripper har den unga London-polisen Lacey Flint aldrig jobbat med ett mordfall, eller sett ett lik på nära håll. Förrän nu. När Lacey en kväll närmar sig sin bil ser hon en döende kvinna stå lutad mot passagerarsidan. Kvinnan har blivit brutalt knivskuren bara ett ögonblick tidigare, och dör i Laceys famn.

Lacey kastas huvudstupa in i sin första mördarjakt, och hon skyr inga medel för att hitta den bestialiska mördaren. Men hennes första stora fall blir också början på en högst personlig mardröm. När Lacey får ett brev med välbekant innehåll, skrivet med blod, blir det uppenbart att det är en modern Jack the Ripper-kopia hon har att göra med. En som dessutom tycks vara fixerad vid just Lacey.Ska hon, en oerfaren polis, kunna överlista mördaren? En mördare vars ökända förebild lyckades undkomma alla...
 
 

Här kan vi verkligen snacka spänning... Och om jag blivit lite besviken på både boken för januari och boken för februari till spänningsutmaningen, så blev jag här mer än nöjd. Trots att jag hade ganska så höga förhoppningar på den här boken redan innan. Hur skulle jag kunna ha något annat, när i stort sett allt jag läst om Boltons böcker har varit positivt.
 
Nu ser du mig är både spännande, makaber, blodig och full av överraskningar. En riktigt fullträff och jag ser fram emot att fortsätta serien. Även om jag råkade köpa fel på bokrean och köpte del tre istället för del två. Hrm, rättfärdigar det ännu en liten reabeställning från bokus eller adlibris måntro?
 
 
 
1 Sofia Fritzson:

skriven

Kul att du gillade den! Tycker absolut det rättfärdigar nytt köp så att du kan fortsätta läsa serien :)

2 Ljufa:

skriven

Åh, det låter väldigt lovande!! Jag har suktat efter denna serie länge nu och inhandlade de tre första delarna på årets rea! Ser fram emot att läsa dom. Och jag tycker helt klart att du måste köpa andra delen med 😉

3 Bokpool:

skriven

Har inte läst den boken, tack för tipset! :)

4 Ewelina:

skriven

Detta är en serie som jag verkligen vill läsa, men än har det inte blivit av. Tack för tips!

5 Lena:

skriven

Har några böcker av denne författare, men har inte läst dem ännu.

6 Maddes bokblogg:

skriven

En av mina favoritserie inom deckare!

Svar: Ja, Bolton är nog på god väg att bli en av mina också. /Sara
Bea, Sara och Judit

7 Åsa:

skriven

Det där lät ju riktigt spännande! Tack för tips. :)

8 Marie Eggimann:

skriven

Var den inte lite blodig? Men spännande kommer jag ihåg att jag tyckte.

Svar: Jo, blod fanns de gott om! :-) /Sara
Bea, Sara och Judit

Kommentera här: