Bakåtblick på Bokmässan

Årets bokmässa kommer jag tyvärr att komma ihåg som i ett töcken. Jag blev förkyld dagarna före och borde egentligen stannat hemma, men jag åkte ändå, skam den som ger sig, osv... Väl på plats var jag tröttare än vanligt, men försökte hålla ett vanligt, friskt tempo, för inte vill man missa roliga saker... Det priset får jag nu betala i efterhand med att ha blivit ännu sämre sjukdomsmässigt, samt totalt utmattad på köpet.
 
Nåja, det belv några roliga köp och flera fina stunder. Minglet med de andra bokbloggarna har jag redan skrivit om, och så värst många bokköp blev det inte, förutom ett par presenter till nära och kära. Men jag hann lyssna på några intressanta monterpresentationer, bland annat han jag se Sara Lövestam vars böcker jag tycker mycket om. Hon pratade mycket inspirerande om sitt författarskap och sina böcker. 
Jag tillbringade en lång stund hos The English Bookshop. Jag ville ha praktiskt taget alla böcker och roliga pinaler som fanns där, men det blev inte ett enda köp, något som jag ångrar lite i efterhand. Men jag tog en massa kort som digitalt kom-i-håg, och nu är min önskelista längre än tomtens skägg inför min födelsedag sent i höst och inför jul...
 
 

Kommentera här: