Författarbesök: Sara Olsson

 

Min debutroman Du glädjerika sköna har precis kommit ut och jag går runt i ett glädjerus. Jag har jobbat så länge för det här och att till slut få se boken i hyllan på Akademibokhandeln är fullständigt magiskt!


Jag skriver lättsamma böcker. Det ska vara roligt och underhållande och man ska lägga dem ifrån sig med en härlig känsla i magen. I
du glädjerika sköna träffas två kvinnor som på olika sätt står inför utmaningar i livet. Nina lever ett drömliv i huvudstaden, men lyckas rasera ekonomi och äktenskap när hon är otrogen en gång för mycket. Johanna är kocken med stort självförtroende som roar sig med yngre killar och blottar rumpan för att förhindra en husförsäljning. Boken innehåller allt ifrån lyx och flärd till döda möss och eternitstugor.

 

Jag jobbar med böcker på heltid, vid sidan av mitt bokförlag driver jag Manushjälpen där jag erbjuder lektörstjänster. Detta är fantastiskt roligt och givande; att få hjälpa andra författare att utveckla sina manus och sitt skrivande. Jag läser många otroligt bra manus, riktigt välskrivna och engagerande böcker. Det blir fler titlar på utgivningslistan efter sommaren!

Nu ser jag även fram emot bokmässan i Göteborg i september samt Halländsk bokmässa i november där jag kommer att ställa ut. Jag planerar också att börja skriva nästa bok under hösten.

www.bokforlagetsol.se
www.manushjalpen.se

 

Sara Olsson

 

 

 

 

Kommentera här: