Spänningsutmaning Mars: Leon!

 
Till spänningsutmaningen i mars föll valet på ett reafynd som jag var tvungen att läsa på en gång. Varken Leon eller tidigare boken Zack, är något för de lättskrämda. Det är mycket blod, mycket mord och hittills har båda böckerna haft rovdjursinslag. Egentligen inget jag borde läsa med tanke på hur ofta mina stressdrömmar och mardrömmar innehåller vilda djur.
 
Ett odjur på jakt i Stockholm - Filmen visar en skräckslagen pojke, fängslad i en bur i ett okänt bergrum. Som en mörk, lejonlik skugga rör sig kidnapparen i bakgrunden, under en klocka som obönhörligen räknar ner.
När kriminalinspektör Zack Herry ser den direktsända filmen förstår han vilket fruktansvärt öde som väntar pojken om de inte hittar honom i tid. Men samtidigt håller Zack på att förlora kampen mot sitt missbruk, och banden till hans vän och kollega Deniz slits sönder.
I ett mörkt och kallt Stockholm följer en skoningslös lek en lek där Zack Herry aldrig har varit närmare döden. 
 
Leon är läskig och stundtals vidrig, men samtidigt så spännande att den är väldigt svår att lägga ifrån sig. Polisen Zacks kamp mot sitt missbruk ökar spänningsnivån ytterligare ett par snäpp och gör att Leon blir en mordhistoria med extra allt. Precis så som jag gillar mina deckare!
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Boklysten:

skriven

Den serien är jättebra!

Svar: Ja, visst är den! Ser fram emot Bambi i sommar!
Bea, Sara och Judit

2 Lena:

skriven

Har köpt första boken i serien som jag tänkt börja på under året.

3 Cinnamon:

skriven

Älskar den här serien och ser verkligen fram mot Bambi!

4 Marie:

skriven

Jag lyssnade på ettan så jag får väl ta mig an denna också innan trean kommer

Kommentera här: