Författarbesök: Sofia Einerot!

Ett stort tack för att jag fick göra ett författarbesök hos er

 

Jag heter Sofia Einerot och är författare Jag övar fortfarande på den meningen, det känns fortfarande overkligt att jag har skrivit en bok, att den har blivit utgiven. Overkligt men fantastiskt. Känslan man får när någon läst boken och tar sig tiden, skriver ett mail, sms eller ett inlägg på sociala medier är berusande och magisk.

Mitt författarskap började utav en slump. Jag jobbar som personlig assistent och har väldigt mycket fritid på dagarna då jag jobbar natt. Ville göra något, utmana mig själv och såg av en händelse en onlinekurs från skrivsidan.com och tänkte att det kunde jag ju göra. Från och med första uppgiften så var jag fast. Jag hade aldrig gjort något så roligt i hela mitt liv och när ett erbjudande om en fortsättningskurs kom så bokade jag den direkt. Det var på den kursen jag började skriva Klinik 13.

 

 

Jag hann med halva ungefär och sen avslutade jag den av bara farten när kursen var slut. Det var otroligt spännande att följa Jennifer i hennes resa. Jag hade en tydlig bild utav hur den skulle börja och hur den skulle sluta men det var många gånger under resans gång som jag slet mitt hår då jag inte visste hur jag skulle få ihop det hela eller få med allt jag ville ha med. Det var även en stor överraskning för mig hur karaktärerna levde sina egna liv. Hur jag kunde ha en väldigt stark uppfattning av hur jag ville att karaktärerna skulle vara och så sprang de iväg och blev några helt andra, precis som det även är i det verkliga livet. Väldigt spännande och utmanande.

 

 

 

 

Musik har en stor plats i mitt skrivande. Jag kan lyssna på en låt, en mening och få idéer om ett helt kapitel, en karaktär eller som i Klinik 13, hela det rafflande slutet. Jag kan lyssna på samma låt om och om igen, helst i bilen och helst helt ensam och idéerna bara flödar. Har alltid stämningsfull musik när jag skriver och så nder jag ett ljus. Just nu skriver jag på sta bok, har kommit igenom halva och ska under hösten avsluta den och se den komma till liv. Så spännande.

sta stora, roliga grej är bokmässan i Göteborg 22-25 September, ni hittar mig i Calidris monter B02:49 under hela helgen. Kom gärna förbi och säg hej, köp en bok och fåen kram :-)

 

Ni hittar mig även på:

Instagram: sofiaeinerot

Facebook: Sofia Einerot - Författare

Hemsida: sofiaeinerot.se är på G

Boken kan ni beställa via adlibris, bokus eller cdon.

 

/Sofia

 

 

 

 

Kommentera här: