Planer för bokmässan!

Många av er är säkert redan i Göteborg vid det här laget, medan en del av er har siktat in er på helgen eller gärna hoppar trängseln helt och hållet. Jag tänkte i alla fall dela med mig av vilka montrar jag planerar att besöka och vilka böcker jag hoppas fynda. Att det sedan vore billigare att stanna hemma och unna sig en stor bokbeställning låtsas jag inte om.
 
  • B08:02 HarperCollins Nordic/ Harlequin - Ett givet besök för alla som gillar romantik. Jag har flera böcker som jag gärna vill köpa här. Arvtagerskan, Kkärlek på öppet hav m.fl.
  • B05:50 Bokfabriken - Jag ska, jag upprepar, SKA komma hem med ett ex av Mindfulness för losers av Christoffer Holst. Jag köpte Mitt hjärta går på förra året och älskade den!
  • A02:66 Sense of Romance - Jag köpte ett ex av alla böcker Nellie C Lind hade till försäljning förra året och det dröjde inte länge förrän jag hade slukat dem allihop. Så nu hoppas jag hitta lite mer övernaturlig romatik i hennes monter.
  • A02:51 Seraf förlag, Annah Nozlin mfl. - En monter tillägnad fantasy och scifi med flera begåvade författare. Caroline Hurtig (Seraf) är dessutom aktuell med starten på en ny serie som jag är riktigt nyfiken på. Montern är ett måste för alla som gillar fantasy!
 
Jag kommer självklart att besöka de stora montrarna också, men de ovan är mina fyra måsten :-) Jag hoppas också kunna få flera av mina bokköp signerade och hoppas att min egen medverkan inte ska krocka med för många signeringstillfällen, för i så fall får jag skicka Bea eller min man.
 
Vill ni komma och säga hej till mig och kanske klämma och känna lite på min bok Ensamvarg kan ni hitta mig här:
  • B03:48 Upper Room förlag. Jag kommer att finnas i montern och signera lördag: 11-13, 15-17 samt söndag: 9-13.
 
Hoppas vi ses där!
 
 
P.S. För er som inte kommer till mässan kan jag tipsa om att Ensamvarg även finns att köpa till mässpris via förlagets hemsida hela bokmässehelgen och till ordinarie pris via de vanliga nätbokhandlarna. Självklart både som fysisk bok och e-bok. E-boken går också ypperligt att låna på bibblan om ni är sugna på att läsa ;-)
 
 
 
 
1 Lovisa:

skriven

Åh, jag älskar Nellies böcker. Själv har jag bara läst "Dödens gåva" och "Her Cyborg" hittills, men älskade dem. Hon blev direkt en av mina favoritförfattare.

Svar: Jag hoppades att hon skulle ha haft Her Cyborg med sig på mässan, men det hade hon inte. Får beställa den istället. Är bara Her Cyborg som jag inte har läst i hennes utgivning. Önskar så att det fanns fler sådana böcker på svenska! /Sara
Bea, Sara och Judit

Kommentera här: