Månfolkets land

Vilda och Vilja kämpar med att leva upp till sina roller,det är inte alltid lätt att ha en mor som är gudinna. Eller en far som är överbeskyddande. Men trots alla ögon de har på sig smyger sig andra krafter närmre, de dras till tvillingarna och vill vara i deras närhet. Lockelsen är stor och Vilda och Vilja hamnar mitt i en storm av begär, vänskap, hat, avundsjuka och kärlek. De tvingas växa upp och kämpa för att finna sig själva. Finna sina egna styrkor när de ställs inför oanade utmaningar. Hur stora är deras krafter? Och varför var deras liv så viktiga att ödet riskerade andras liv för att de skulle födas?
 
Andra delen i Själarnas öden bjuder på ett nytt magiskt äventyr. Det är fantasy med en stor dos romantik och en kamp mot en okänd ondska. Ja, ni hör ju själva. Självklart gillade jag det här.
 
 
 
Precis som Vilda och Vilja är olika trots att de är tvillingar är kärlekshistorierna de fångas i olika varandra. Den lågmälda och milda kärleken blir till en ljuv kontrast mot det mer fysiska och passionerade. Jag vill bara läsa mer och få veta vad som händer sedan. Nästa del i serien står redan på önskelistan och jag hoppas att jag ska kunna komma över ett signerat exemplar på bokmässan i höst.
 
Är det något ni ska göra till en tradition under bokmässan, så är det just ett besök i Seraf förlags monter. Caroline Hurtigs böcker passar perfekt om du är ute efter en berättelse full av magi, spänning och romantik. Hennes böcker är fantasy-mys på hög nivå. Det är bara att drömma sig bort ... 
 
 
 

Kommentera här: