Ännu en topplista med romantik :)

Idag kör The Broke and the Bookish en FREEBIE och det innebär att vi får göra en topplista om vad vi vill. Därför tänkte jag passa på att göra en som innehåller romantik... självklart ;) Ni känner mig. Inspirerad av boken jag läst i helgen blir det fokus på böcker med hbtq-karaktärer.
 
toptentuesday
 
 
Hbtq-romantik
(och som vanligt är listan utan inbördes ordning, älskade samtliga böcker på listan)
 
  1. Du, bara av Anna Ahlund - Det finns väl ingen som har kunnat undgå att lägga märke till den här pärlan, så ombloggad som den har varit. Skulle du mot förmodan inte hört talas om den här boken. Köp den, låna den, läs den.
  2. Captive Prince-trilogin av C.S. Pacat - Fantasysuccé!! Första boken är dock inte så mycket romantik, men var lugn det kommer.
  3. Collide av Riley Hart - Två barndomsvänner återförenas och inser att de vill vara mer än bara vänner. 
  4. Lover at Last av J.R. Ward - Lite samma tema som ovan, fast med krigatvampyrer. Min favoritbok ur paranormal romance-serien Black Dagger Brotherhood.
  5. Kärlek på öppet hav av Samanta Olofsdotter - Historisk romance från den första svenska Harlequinförfattaren. Boken bjuder på vackert språk och ren läsnjutning när en adelsdam faller för skeppspojken som inte alls är någon pojke.
  6. Crossroads av Riley Hart - Historien om två män som går från att vara nyblivna grannar, till att bli bästa vänner, till att bli ett kärlekspar.
  7. Som eld av Sara Lövestam - Somrigt, mysigt och pirrigt om den första förälskelsen.
 
Till de sista tre platserna hittade jag inget i mina bokhyllor att tipsa om. Så har du ett boktips till mig, lämna gärna en kommentar!
 
 
 
 
 
 
1 Lena:

skriven

På Hbtq-temat: Livets outgrundliga mysterier av Benjamin Alire Sanenz och Hela härligheten av Margaret Mazzantini.

Svar: Åh, Hela Härligheten har jag ju hemma. Dags att läsa den kanske :)
Bea, Sara och Judit

Kommentera här: