Ett oväntat äventyr

Fast besluten att hitta sin egen hjälte lämnar Heather den trygga, men ack så tråkiga, societeten och tar klivet ut i vida världen. Men den till en början så lovande jakten kompliceras av en ytterst störande viscount Breckenridge. Den ökände kvinnotjusaren förhindrar visserligen en skandal, men för henne samtidigt rakt i armarna på en främling vars intentioner är allt annat än goda.

Nu är det upp till viscount Breckenridge att komma till undsättning och visa att det är han som är hjälten den vackra Heather söker.
 
Ett oväntat äventyr är den första delen i Cynster Sister Trilogi, men samtidigt den 16:e delen i den sammanlagda Cynster-serien av Stephanie Laurens. En klassisk historisk romance som är lika underhållande som den är romantisk och passionerad. Eftersom boken inleds med ett kidnappningsdrama som dessutom drar ut på tiden tar det ganska många kapitel innan romantiken börjar spira, men det gör inte så mycket. Heather är en rolig karaktär med mycket skinn på näsan och hon håller handlingen mer än flytande.
 
Kidnappningsdramat lämnar för övrigt lite mystik över till kommande böcker och jag ser fram emot att följa serien. Ett oväntat äventyr rekommenderas varmt till den som gillar historisk romantik eller bara vill ha ett lättsamt romantiskt äventyr att sätta tänderna i.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: