Hett i hyllan #4

Nu var det alldeles för längesedan jag gjorde en "Hett i hyllan"! Konceptet startade hos Bokföring enligt Monika, som utmanar oss att visa upp bortglömda böcker från våra bokhyllor.
 
Så här skriver hon: Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?
 
 
 
I dag tänkte jag dela med mig av en bok i en genre jag inte läser så ofta - skräck! Ändå känns det nästan obligatoriskt för en bokälskare att ha läst något av Stephen King. Därför har jag och min man samlat på oss en del böcker från hans utgivning. Min man har läst en del, jag inte en enda.
 
Mest sugen är jag på Carrie. Jag såg filmen för en herrans massa år sedan och är egentligen sugen på att se remaken som kommit. Men innan dess ska boken läsas!
 
 
 
Har ni läst mycket Stephen King? Vilka böcker gillade ni bäst?
 
 
 
 
1 Hanneles bokparadis:

skriven

King borde jag läsa

2 Sara:

skriven

Jag har faktiskt inte heller läst något av King men har länge tänkt göra det. Sambon läste ganska många som tonåring och Kings böcker fick flytta in i "min" bokhylla när vi flyttade ihop.

3 Boklysten:

skriven

Har läst en bok av King för länge, länge sedan och tyckte inte den var nånting för mig, me har förstått att jag nog borde läsa någon mer eftersom han är så populär.

4 Lena:

skriven

Den där står och samlar damm även i vår bokhylla. Det är maken som köpt på sig de flesta av Kings böcker och ingen av oss har läst Carrie ännu. Den enda King-bok som jag tagit mig igenom är Knackarna. Läser inte gärna skräck :)

5 Monika:

skriven

King är ju min husgud och har varit så i drygt 30 år så jag kanske inte är objektiv :) Carrie är grymt bra, läs den och se filmen, men se hellre originalfilmen och hoppa över remaken. Den är inget vidare.

6 Bina's Books:

skriven

Stephen King är en författare som jag länge tänkt att jag borde läsa, har gjort något försök till och med, men det blir ändå aldrig riktigt av. Jag tänker att så många bokälskare kan inte ha fel, han är ju så populär.

7 Anna:

skriven

Försökte mig på Mörka tornet-serien (hette den så?) men trots flera försök kommer jag inte igenom den... Nej, King är inget för mig.

8 Klara:

skriven

Jag har bara läst Carrie av King och gillade den inte. Jag känner någonstans att jag borde ge honom en till chans, men jag vet inte. :)

Kommentera här: