Inför bokmässan 2017 #2

I dag går vi vidare till montern som är varje romance-älskares måste på mässan! (Är ni nyfikna på vad jag tipsade om sist kan ni läsa det inlägget här.) Jag pratar förstås om...
 
HarperCollins Nordic
B08:02
 
Egentligen är det en monter som passar alla och inte bara de som gillar romantik. HarperCollins Nordic har numera tillsammans med Harlequin en bred utgivning av de flesta genres. Så lyssna inte på vännerna som påstår att de inte gillar romantik utan parkera dem bara vid deckarhyllan eller nåt. Kanske kommer de på bättre tankar när de ser alla godbitar som finns i montern. 
 
Jag kommer naturligtvis vara ute efter att fynda romance. Förra året hade de bra priser på såväl inbunden romance som pocket och jag fick med mig tre böcker hem då. Kärlek på öppet hav av Samanta Olofsdotter, Trollbunden av Sylvia Day och ett signerat exemplar av När drömmen slår in av Sofia Fritzson.
 
Överst på önskelistan i år står förstås fortsättningen på Sofias serie "Systrarna och kärleken." Boken heter När äventyret väntar och släpps nu i september.
 
 
 
Svenska romanceförfattare är alltid trevligt och därför ska jag också hålla utkik efter följande böcker:
 
   
 
 
Jag har visserligen redan två av dem i hyllan, men bokmässan är inte bara ett tillfälle att fynda till sig själv. Alla älskar hårda paket och är de signerade - ännu bättre. Julen närmar sig :)
 
Sedan kommer jag självklart ha ögonen öppna efter Nora Roberts och om det möjligen kan finnas något av hennes svenska utgivning som jag inte äger ännu. Så den lilla anteckningsboken där jag skrivit ner Roberts utgivning i kronologisk ordning, från 1981 och fram tills nu, är ett måste i handväskan.
 
Just nu har jag inga uppgifter på när enskilda författare kommer att finnas i montern, men får jag information om det längre fram kommer jag givetvis att dela med mig.
 
 
 
 
 
 
 
Bokprinsessorna
2017-09-05 @ 10:56:51
URL: http://bokprinsessorna.wordpress.com

Önskar att jag kunde besöka den montern med men eftersom Bokmässan är i helt fel stad när man har lite ekonomi är det inte möjligt :P

Pillra lite på böcker åt mig med hos Harper Collins så är du snäll :P
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0